Servis i održavanje

Naš primarni fokus je zadovoljstvo svih korisnika naših proizvoda. Pružamo širok spektar usluga kako bismo osigurali da vaš sustav funkcionira besprijekorno tijekom cijelog svog operativnog vijeka.

Servisni tim raspoređen po cijeloj Hrvatskoj. 
 
Garantiran brzi odziv na intervenciju u dogovorenom roku. 
 
Ugovori s renomiranim tvrtkama na godišnjoj bazi za čišćenje, servis i održavanja klimatizacijskih i ventilacijskih sustava. 
 
Nakon izvođenja strojarskih instalacija, nastavljamo brinuti o opremi i instalacijama naših korisnika kroz dogovorene planove održavanja predviđene jamstvenim rokom ili kroz ugovore o održavanju i intervenciji, a sve sukladno zakonskim propisima. 
 
Kroz redovna održavanja i servise vršimo pregled strojarskog sustava, ukazujemo na potencijalne probleme, dajemo savjete i tehničku podršku te u dogovoru s korisnicima, pristupamo otklanjanju eventualnih nedostataka. 
 
Vlasnici smo certifikata za montažu i servis najpoznatijih proizvođača opreme za grijanje, hlađenje i klimatizaciju, što bitno utječe na kvalitetu i pouzdanosti izvedenog servisa. 
 
Na zahtjeve za intervencijom nastojimo reagirati u što kraćem roku, kako bismo brzinom i stručnom reakcijom omogućili nesmetani rad korisnika i učinkovit energetski sustav.

Osigurajte potpunu zaštitu i dodatne pogodnosti za svoj klima uređaj registracijom putem naše web stranice!

Registracija je brza i jednostavna - popunite formular za registraciju na našoj web stranici i uživajte u redovnim ažuriranjima i povlasticama samo za naše registrirane korisnike.

Vaše povjerenje je za nas ključno, stoga smo tu da riješimo sve vaše eventualne reklamacije vezane uz klima uređaje.

Ako primijetite bilo kakav nedostatak ili neispravnost u radu vašeg uređaja, stojimo vam na raspolaganju putem naše web stranice kako bismo osigurali vaše zadovoljstvo.

Želite li osigurati da vaš klima uređaj radi besprijekorno i pruža optimalnu svježinu? 

Jednostavno popunite formular za servis na našoj web stranici i osigurajte si ugodnu temperaturu u svom domu ili uredu. Vaša udobnost je naša briga!