Mi smo Deltron. 

Glavni smo distributeri klimatizacijske opreme u regiji te izvođači sve brojnijih i većih projekata u građevinskom sektoru. 

Postali smo dio Beijer Ref švedske grupacije, najveće u svijetu za prodaju rashladne tehnologije, te s ponosom možemo reći kako zajedno sa 6.000 zaposlenika unutar grupacije, diljem svijeta stvaramo život ispunjen opuštajućom klimom. 

Mi u Deltronu stvaramo radno okruženje u kojem se cijene rad, ideje, inovacije i kontinuirano usavršavanje te su naša vrata širom otvorena za sve one koji dijele našu strast.

Što radimo?

U našem svakodnevnom radu u području prodaje i distribucije, izvođenja građevinskih i strojarskih radova te servisiranja i održavanja opreme, postali smo sinonim za kvalitetnu uslugu i vrhunska HVAC rješenja

Ono što nas ističe je naša usmjerenost na viziju i predanost naših zaposlenika, što nam omogućuje konstantan rast i ostvarenje sve većeg broja uspješnih projekata.

U našem timu, svaki pojedinac ima priliku ostvariti svoj puni potencijal, budući da cijenimo raznolikost perspektiva i ideja. Otvoreni smo za inovacije i kontinuirano učenje, pružajući podršku našim zaposlenicima u razvoju njihovih vještina i karijere.

Gdje se nalazimo? 

Naša središnjica se nalazi u srcu Splita, s prostorima raspoređenim na tri kata koji su opremljeni ne samo za produktivan rad, već i za opuštanje i druženje. Uz sve što je potrebno za efikasan rad, nudimo i mjesto gdje se možete povezati s kolegama.

Osim u Splitu, imamo urede i u
Zagrebu i Rijeci te sestrinsku tvrtku u Sarajevu. Prisutnost na više lokacija omogućava nam pružanje podrške našim zaposlenicima širom regije te stvara raznolikost u radnom okruženju.

Prodajna mreža naših partnera proteže se kroz cijelu Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.

Dio smo Beijer Ref grupacije.

Ponosno možemo istaknuti da smo dio švedske grupacije Beijer Ref. Beijer Ref je jedan od najvećih europskih i svjetskih distributera klimatizacijske i rashladne opreme koji uspješno posluje u 45 država diljem svijeta.

>6.000
​ zaposlenika   

45
država

>2.6 milijardi

eura godišnjeg prometa

Ponosni smo što smo dio Beijer Ref grupacije i to vidimo kao jasnu potvrdu naše kvalitete.

Web stranica Beijer Ref-a

Naš put kroz godine

N A Š E  U S L U G E


Prodaja i distribucija

Generalni smo zastupnik najkvalitetnijih klima uređaja na svijetu - robnih marki Mitsubishi Electric, Gree i Azuri.

Naš cilj je orijentiranost prema našim poslovnim partnerima, a ono što nas razlikuje od ostalih je jak prodajni tim kao i ​​vrhunska tehnička, servisna i marketinška podrška​.
Aktivno pratimo trendove u industriji kako bismo osigurali da naši partneri uvijek budu korak ispred.


Montaža i ugradnja

Završeni program obuke za održavanje i rukovanje rashladnim i klima uređajima “Gospodarenje rashladnim sredstvima” za sve naše montažere i servisere. 

Posjedujemo Rješenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i održavanja ili servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme.

Posjedujemo Uvjerenja o osposobljenosti za rad na siguran način, Uvjerenja o završenom programu za provedbu preventivnih mjera zaštite od požara, gašenje požara i spašavanja ljudi i imovine.


Servis i održavanje

Nakon izvođenja strojarskih instalacija, nastavljamo brinuti o opremi i instalacijama naših korisnika kroz dogovorene planove održavanja predviđene jamstvenim rokom ili kroz ugovore o održavanju i intervenciji, a sve sukladno zakonskim propisima. 

Kroz redovna održavanja i servise vršimo pregled strojarskog sustava, ukazujemo na potencijalne probleme, dajemo savjete i tehničku podršku te u dogovoru s korisnicima, pristupamo otklanjanju eventualnih nedostataka. 

Na zahtjeve za intervencijom nastojimo reagirati u što kraćem roku, kako bismo brzinom i stručnom reakcijom omogućili nesmetani rad korisnika i učinkovit energetski sustav.