Profil tvrtke

Od 1995. godine stojimo uz Vas kao pouzdan partner u osiguranju ugodnih životnih i radnih uvjeta, svakodnevno nudeći kvalitetna rješenja na području termotehničkih instalacija, prvenstveno klimatizacije, grijanja, hlađenja i ventilacije.
Ponosno možemo istaknuti da smo dio grupacije Beijer Ref. 
Beijer Ref je jedan od najvećih europskih i svjetskih distributera klimatizacijske 
rashladne opreme koji uspješno posluje u 45 država diljem svijeta.
 
>5.800
zaposlenika
 
45 
države
 
>2 milijarde eura
godišnjeg prometa

Gdje se nalazimo? 

Deltron d.o.o. ima sjedište u Splitu, podružnicu u Zagrebu i Rijeci te
tvrtku u Sarajevu, a mreža naših partnera se proteže kroz cijelu Hrvatsku
i Bosnu i Hercegovinu.
 
Vukovarska 148, Split
+385 (0)21 453-400
+385 (0)21 473-943
[email protected] 
 
Zagrebačka avenija 104, Zagreb
+385 (0)1 6064-777 
+385 (0)1 6064-778
[email protected] 
 
Pijačna 14k, Sarajevo
+387 (0)33 840-200
+387 (0)33 840-203
[email protected]

Naša vizija i misija

 
V I Z I J A
Postati vodeća kompanija u regiji za distribuciju, servis i održavanje kvalitetne klimatizacijske opreme, te izvođenju svih vrsta instalacijskih radova. 
 
M I S I J A
Težiti neprestanoj prilagodbi svim zahtjevima tržišta, uz skromnost, samokritičnost, kontinuirano učenje te pošten odnos prema svakom kupcu.

 

 

U S L U G E

Prodaja i distribucija

 
Generalni smo zastupnik najkvalitetnijih klima uređaja na svijetu - robih marki Mitsubishi Electric, Gree i Azuri.
 

Naš cilj je orijentiranost prema našim poslovnim partnerima, a ono što nas razlikuje od ostalih je jak prodajni tim kao i vrhunska tehnička, servisna i marketinška podrška​. 

 

Naša vizija je postati ne samo lider u distribuciji klima uređaja, već i sinonim za izvanrednu kvalitetu, pouzdanost i inovaciju u ovom sektoru.

Naš tim je sastavljen od stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u industriji klimatizacije. Sposobni smo pružiti sveobuhvatnu podršku našim partnerima, od početnih konzultacija do instalacije i održavanja uređaja. Osim toga, aktivno pratimo trendove u industriji kako bismo osigurali da naši partneri uvijek budu korak ispred.

 

 

 

U S L U G E

Montaža i ugradnja 


Završeni program obuke za održavanje i rukovanje rashladnim i klima uređajima “Gospodarenje rashladnim sredstvima” za sve naše montažere i servisere.   

Posjedujemo Rješenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i održavanja ili servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme.  

Posjedujemo Uvjerenja o osposobljenosti za rad na siguran način, Uvjerenja o završenom programu za provedbu preventivnih mjera zaštite od požara, gašenje požara i spašavanja ljudi i imovine.
U S L U G E

Servis i održavanje

Servisni tim raspoređen po cijeloj Hrvatskoj. 

Garantiran brzi odziv na intervenciju u dogovorenom roku. 

Ugovori s renomiranim tvrtkama na godišnjoj bazi za čišćenje, servis i održavanja klimatizacijskih i ventilacijskih sustava. 

Nakon izvođenja strojarskih instalacija, nastavljamo brinuti o opremi i instalacijama naših korisnika kroz dogovorene planove održavanja predviđene jamstvenim rokom ili kroz ugovore o održavanju i intervenciji, a sve sukladno zakonskim propisima. 

Kroz redovna održavanja i servise vršimo pregled strojarskog sustava, ukazujemo na potencijalne probleme, dajemo savjete i tehničku podršku te u dogovoru s korisnicima, pristupamo otklanjanju eventualnih nedostataka. 

Vlasnici smo certifikata za montažu i servis najpoznatijih proizvođača opreme za grijanje, hlađenje i klimatizaciju, što bitno utječe na kvalitetu i pouzdanosti izvedenog servisa. 

Na zahtjeve za intervencijom nastojimo reagirati u što kraćem roku, kako bismo brzinom i stručnom reakcijom omogućili nesmetani rad korisnika i učinkovit energetski sustav.