Brzi kontakt

Odgovaramo u vrlo kratkom roku!

10 + 7 =

ECODAN dizalice topline

Od malih stanova do velikih samostojećih kuća, od uredskog bloka do škole, Ecodan dizalice topline su obnovljiva alternativa tradicionalnim sustavima grijanja s visokim udjelom ugljika. Ova pouzdana, obnovljiva tehnologija grijanja isporučuje visoko učinkovito održivo grijanje prostora i tople vode tijekom cijele godine.

Koristi dizalica topline

Toplinske pumpe s izvorom zraka Ecodan jedan su od najnaprednijih sustava grijanja koji su dostupni vlasnicima kuća i tvrtkama. S A++ ErP oznakom energetske ocjene u cijelom rasponu, ovo je idealno čisto i zeleno inteligentno rješenje grijanja.

Energetski visoko učinkoviti sustav

Bilo da živite u novoizgrađenoj ili postojećoj kući, Ecodan može raditi samostalno ili u kombinaciji s postojećim sustavom grijanja. Eliminiranjem potrebe za skupim fosilnim gorivima poput plina i nafte, možete reducirati iznose računa za energiju te smanjiti svoj utjecaj CO2.

Rješenje za grijanje daleko u budućnost

Ecodan obnovljivi sustavi grijanja su samostalni i svestrani, osiguravaju toplu vodu i grijanje radijatorima i/ili podnim grijanjem. Mogućnost hibridnog sustava također omogućuje rad u tandemu s vašim postojećim bojlerom.

Niske razine buke

Ecodan nije samo vrlo učinkovit; ujedno je i jedna od najtiših jedinica koja je dostupna na tržištu. Ecodan obnovljivi sustav grijanja je diskretan i vrlo tih, nudeći fleksibilnost na mjestu gdje ga možete postaviti i čineći ga savršenim za gotovo sve lokacije.

Vrlo svestran i kompatibilan

Bez obzira radi li se o malim stanovima ili velikim samostojećim objektima, Ecodan može smanjiti tekuće troškove, smanjiti emisiju CO2 i ponuditi pouzdano, održivo grijanje i toplu vodu tijekom cijele godine za većinu domova i malih komercijalnih objekata. Dizalice topline Ecodan postigle su najviši opseg stvarne učinkovitosti kao dio europskih propisa i EcoDesign, ocjenom A++.

Je li Ecodan baš za vas?

Uobičajeno instalirani za manje od 2 dana, Ecodan sustavi grijanja dostupni su u raznim veličinama koje odgovaraju gotovo svim kućama. Da biste shvatili koji vam sustav odgovara, čimbenici kao što su starost vašeg posjeda i trenutni sustav grijanja; razina izolacije i način korištenja grijanja utjecat će na konačni izbor.

Zbog toga preporučujemo da se obratite stručnjaku posjetom našem alatu za instalaciju.

Ecodan obnovljivi sustavi grijanja omogućavaju stambenim udrugama da se pridržavaju propisa i zakona i jednostavnije su za održavanje od plina, uklanjajući potrebu za sigurnosnim certifikatima za plin. Sustav može pomoći smanjiti ugljični otisak imovine, pojednostaviti režime održavanja i pomoći stanarima u borbi protiv siromaštva goriva smanjujući tekuće troškove kućanstva.

Ecodan asortiman idealan je za kuće za novogradnju i projekte samostalne gradnje / montaže, jer se savršeno pridržavaju građevinskih propisa i svih obnovljivih ciljeva koje je postavilo lokalno tijelo. S Ecodan obnovljivim sustavima grijanja koji zahtijevaju samo priključke za struju i vodu, idealan je za područja izvan Nacionalne plinske mreže.

S toplinskom pumpom za izvor zraka Ecodan nema potrebe za pripremama za uzemljenje, poput cjevovoda. Sustav Ecodan može se lako montirati izvan kuće na pogodnom mjestu kao što su uličica ili vrt. Također je kompatibilan s podnim grijanjem koje je popularno u svojstvima samogradnje.

Napredna kontrola

Preuzmite kontrolu nad grijanjem i toplom vodom u vašem domu pomoću naše Mitsubishi Electric MELCloud aplikacije, savršenog partnera za vaš Ecodan sustav grijanja.

Funkcije tople vode i grijanja
Zaštita od smrzavanja
 Blagdanski način
● Tjedni raspored
● Izvješća o načinu rada
● Izvješća o energetici / tekućim troškovima
● Vremenska prognoza uživo

Kako radi Ecodan?

“Namjestimo rad na 22 stupnja 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i uživamo. Potpuno smo sigurni da će nam biti toplo te da taj trošak nije velik, a artritis je manje bolan.” Matija Perković – vlasnik kuće

1. Vanjska jedinica

Vanjska jedinica zahtjeva jedino struju i vodu, a instalacija je jednostavna i može se smjestiti diskretno izvan vašeg doma ili u vašem vrtu. Ecodan iskorištava besplatno dostupnu toplinsku energiju iz zraka i prenosi je u vaš dom kako bi osigurao toplu vodu i grijanje radijatorima i/ili podnim grijanjem.

2. Spremnik tople vode

Ecodan pruža vašem domu kontinuiranu opskrbu toplom vodom putem namjenskog spremnika tople vode – baš kao i standardni bojler. Posebno su dizajnirane za integraciju s vanjskom jedinicom, no u nekim se slučajevima mogu koristiti i s vašim postojećim bojlerom za toplu vodu.

3. Učinkovita energetska kontrola

S Ecodanom imate mnoštvo mogućnosti uključujući napredni bežični kontroler – sobni kontroler sa značajkom za blagdanski način rada. Također možete preuzeti našu aplikaciju MELCloud na bilo koji pametni uređaj koji vam omogućuje daljinsko upravljanje sustavom i nadziranje njegovih performansi.

Tipovi Ecodana

Dizalice topline Ecodan koriste 1 kW električne energije i uzimaju 2,2 kW niskotemperaturne obnovljive toplinske energije iz zraka, stvarajući visoko učinkovita 3,2 kW toplinske energije. To zagrijava rashladno sredstvo u sustavu koje zauzvrat zagrijava vodu za kućnu toplu vodu i grijanje prostora.

PUHZ

Raspon kapaciteta Ecodan PUHZ uključuje 5, 8,5, 11,2 i 14kW.

Najprikladnije su za:

  • Sve vrste kuće
  • Male poslovne zgrade
  • Ostale stambene prostore

QUHZ

Ecodan QUHZ je naš najnoviji sustav toplinske pumpe zrak / voda i idealan je za svojstva s malim grijanjem.

Najprikladnije su za:

  • Male kućice
  • Apartmane / stanove
  • Kuće s visokim potrebama vode u domaćinstvu

Hibridni sustavi

Hibridni Ecodan sustavi grijanja rade u tandemu s postojećim bojlerom.

Najprikladniji su za:

  • Sve vrste kuća
  • Male poslovne zgrade
  • Ostale stambene prostore

Pošaljite upit

Pretplatite se na newsletter

Primajte jednom tjedno naše akcijske ponude, informacije o novim modelima, korisne i zanimljive informacije. 

Uspješna prijava!

Pin It on Pinterest